Presseinvitation: Hvem skal være DIF’s næste formand?

De to formandskandidater Hans Natorp og Thomas Bach mødes til valgdebat 20. maj. Debatten kan følges fysisk i Idrættens Hus eller online.
12. maj 2021
De to formandskandidater Hans Natorp og Thomas Bach mødes til valgdebat 20. maj. Debatten kan følges fysisk i Idrættens Hus eller online.

Efter 14 år takker Niels Nygaard af som formand for DIF ved årsmødet i Idrættens Hus lørdag den 19. juni. De to næstformænd, Thomas Bach og Hans Natorp, har begge meldt sig som kandidater til den fremtrædende post.

Den 20. maj kl. 17-20 afholdes der valgdebat mellem Hans Natorp og Thomas Bach vedrørende formandsposten i DIF’s bestyrelse. I valgdebatten bliver kandidaterne blandt andet udfordret på DIF’s politiske program 2021-2024, idrættens dagsform og ledelsesstil.

Debatten vil blive modereret af journalist Nynne Bjerre Christensen.

Pressen er velkommen til at følge valgdebatten den 20. maj enten fysisk i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby eller online via livestreaming. Tilmeld dig til debatten til Jacob Bech Andersen på jaa@dif.dk inden tirsdag den 18.5 kl. 16.00
Angiv venligst, om du ønsker at følge debatten fysisk i Idrættens Hus (coronapas påkrævet) eller via streaming.

Læs mere om formandsvalget og DIF’s årsmøde 2021 her: