Idrætsliv 2021

Roning rykker online

Byd velkommen til eRoning – et virtuelt fællesskab for voksenmotionister.
29. mar 2021
Byd velkommen til eRoning – et virtuelt fællesskab for voksenmotionister.

Rosporten har ikke lænet sig tilbage under corona-pausen. I stedet har Dansk Forening for Rosport på rekord tid søsat et helt nyt og digitalt koncept.Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at man alene eller i fællesskab med andre roere kan træne med en instruktør gennem en optaget video, der kan tilgås på telefonen eller andre digitale værktøjer.

 

Ideen opstod, da forbundet ville vende et frustrerende corona-forår til noget positivt. Tre måneder senere er eRoning nu blevet en realitet. Fremadrettet bliver ro-træningen dermed meget mere fleksibel for mange motionister, der i større grad ønsker mere frihed i forhold til deres træning.

Konceptet eRoning er for motionister, der vil i god form. Det kræver kun adgang til en romaskine enten alene hjemme i stuen, i et fitnesscenter eller som et hold i sin eventuelle roklub.

Læs mere på eroning.dk