DIF udskyder årsmøde

DIF's årsmøde rykkes til lørdag den 19. juni.
29. mar 2021
DIF's årsmøde rykkes til lørdag den 19. juni.

Danmarks Idrætsforbunds bestyrelse har besluttet at udskyde årsmødet fra den oprindeligt udmeldte dato 8.maj til lørdag den 19.juni.

Udskydelsen af årsmødet betyder også, at de valgmøder, der tidligere var planlagt til afholdelse i april udsættes, således at det første valgmøde for valg til bestyrelsen afholdes den 10. maj, mens det andet valgmøde for valg til DIF’s formand afholdes den 20. maj. Disse møder vil være åbne for pressen og offentligheden. Det sidste fælles og interne valgmøde i DIF’s repræsentantskab afholdes aftenen inden årsmødet den 18. juni.

Med hensyn til opstilling til valget vil der ikke blive rykket på den frist, der udløb den 26. marts kl. 23.59.