DIF og CRAFT indgår partnerskab

DIF har lavet en samarbejdsaftale med CRAFT, som sikrer kvalitets-sportstøj til danske atleter ved en række olympiske events og European Games.
1. feb 2021
DIF har lavet en samarbejdsaftale med CRAFT, som sikrer kvalitets-sportstøj til danske atleter ved en række olympiske events og European Games.

Mange kender CRAFT for løbetøj og baselayers. Men CRAFT er mere end det. CRAFT og Newwave-huset leverer stort set alt i sports- og profiltøj fra sko og tasker til badetøj og skjorter, og det kommer DIF og danske atleter til at nyde godt af, da DIF og CRAFT har forlænget deres partnerskab, så det løber yderligere fire år.

”I DIF har vi med stor tilfredshed samarbejdet med CRAFT i mange år om blandt andet olympiske events, hvor danske atleter har nydt godt af CRAFTs kvalitetstøj. Derfor har vi valgt at forlænge og udvide samarbejdet, så CRAFT fortsat kan hjælpe os på rejsen mod internationale topresultater,” siger Søren Simonsen, der er leder af Team Talent & Elite i DIF.

Aftalen mellem DIF, der er olympisk komité i Danmark, og CRAFT omhandler blandt andet, at danske atleter er iført tøj fra CRAFT til vinter-OL, ungdoms-OL og European Games - fra de sidder i flyvemaskinen på vej til konkurrencerne, og til de er hjemme igen. Aftalen dækker dog ikke sommer-OL, hvor BESTSELLER er mangeårig olympisk partner med DIF – også I Tokyo.

”Vi er hamrende stolte over at kunne klæde danske verdensklasseatleter på, når de skal ud i den store verden og kæmpe om guld til Danmark. Vi arbejder altid ud fra ’højeste funktionelle krav’ til vores brugere. Hos CRAFT stræber vi mod at blive det bedste brand på funktionalitet samt leverandør af sports- og profiltøj i markedet. Danske topatleter stræber mod at blive de bedste i deres sportsgrene, og vi er derfor et godt match, for vi deler samme krav og fælles vinder-DNA,” siger Heine Andersen Westbæk, der er Teamsport chef hos CRAFT.

Partnerskabsaftalen indeholder udover leverancer af sportstøj til eliteatleter også muligheden for at levere løbetrøjer til breddemotionsløb, sportstøj til sommersportsskoler for børn og profiltøj til medarbejdere i DIF og i forbundene. Det benytter flere forbund sig allerede af, men hos CRAFT er dørene åbne for endnu flere specialforbundsaftaler.

”I CRAFT og Newwave Danmark leverer vi ikke blot sportstøj. Newwave-huset har også skjorter, chinos, sko osv., så vi kan ikke kun klæde atleter på. Vi kan også klæde trænere og ledere, ja selv bestyrelsen på i jakkesæt. Man kan sige, at vi er en ’one shop stop’, for man kan få det hele i sports- og profiltøj hos os, hvilket ikke kun gør det nemt for DIF og deres 62 specialforbund. Det gør det også billigere med kun en tøjleverandør. Seneste forbundsaftale er lavet med atletikforbundet, som også har fået øjnene op for kvaliteten hos CRAFT samt de muligheder, som ligger i Newwave-huset, og vi er naturligvis klar til at hjælpe flere forbund til gavn for alle,” slutter Heine Andersen Westbæk.