DIF Get2Sport nu også med karate

Kampsport er en meget populær sportsgren blandt vores børn og unge i de udsatte boligområder.
2. dec 2020
Kampsport er en meget populær sportsgren blandt vores børn og unge i de udsatte boligområder.
Derfor er det også med stor glæde, at DIF get2sport kan præsentere den første karate klub, som bliver en del af get2sport-familien, nemlig Ishøj Karate Klub. Klubben er særdeles succesfuld med at tiltrække yngre medlemmer. Sidste år havde de 122 medlemmer i aldersgruppen 0-12 år. Vi ser frem til samarbejdet og arbejdet med at styrke frivilligheden i klubben og til at tiltrække flere medlemmer fra boligområderne.
 
Med udvidelsen støtter get2sport nu foreninger inden for sportsgrenene håndbold, karate, taekwondo, volley ball, boksning, fodbold, gymnastik, basketball, svømning