De nuværende corona-restriktioner forlænges frem til 13. december

Myndighederne har valgt at forlænge de nuværende nationale COVID-19-tiltag. Det betyder, at børn og unge til og med 21 år fortsat må være op til 50 ved idrætsaktiviteter, mens voksne fra 22 år max må være 10.
20. nov 2020
Myndighederne har valgt at forlænge de nuværende nationale COVID-19-tiltag. Det betyder, at børn og unge til og med 21 år fortsat må være op til 50 ved idrætsaktiviteter, mens voksne fra 22 år max må være 10.

Sundhedsmyndighederne har anbefalet, at de nuværende corona-restriktioner bliver forlænget, og myndighederne har derfor valgt at forlænge restriktionerne frem til foreløbig den 13. december.

Det betyder, at børn og unge til og med 21 år fortsat er undtaget fra det generelle forsamlingsforbud på 10 ved idrætsaktiviteter. Ved idrætsaktiviteter for børn og unge gælder således fortsat et forsamlingsforbud på 50 inkl. træner og evt. andre nødvendige voksne.

Voksne over fra 22 år må desværre fortsat træne i mindre grupper på max 10 inkl. træner.

FIRE hurtige spørgsmål og svar  

 • Må en træner have ansvaret for aktiviteterne flere grupper samtidig?
  Nej, en træner må ikke facilitere, kommunikere eller på anden måde være i kontakt med flere hold, der er til stede samtidig. • Må vi sektionsopdele træningen med separate hold (og trænere)?
  Ja, der kan fortsat gennemføres træning i flere grupper på max 10 personer inkl. træner, hvis der er tale om grupper med egen træner og træningsforløb. • Hvad er reglerne for brug af mundbind ved idrætsaktiviteter?
  Alle personer over 12 år skal bære mundbind i offentligt tilgængelige steder indendørs – også idrætsfaciliteter. Der skal bæres mundbind ved ankomst og afgang til omklædningsrum eller hal, hvis man møder omklædt. • Må vi afholde sociale aktiviteter i forbindelse med idrætsaktiviteter?
  Frem til foreløbig den 2. januar 2021 bør alle sociale aktiviteter i forbindelse med idrætsaktiviteter aflyses. Dette gælder fx julehygge/afslutning, fester, fællesspisning, klubaftener mv., og anbefalingen omfatter både sociale aktiviteter før og efter idrætsaktiviteter, ligesom det også gælder for selvstændige arrangementer.

Læs mere på dif.dk/corona