BKOOL-LIGAEN vinder Danskernes Idrætspris-afstemning i Midt- og Vestjylland

BKOOL-LIGAEN fik flest stemmer i DR P4 Midt og Vests sendeområde og går videre til den Danskernes Idrætspris’ landsdækkende afstemning sammen med de syv andre distriktsvindere.
16. nov 2020
BKOOL-LIGAEN fik flest stemmer i DR P4 Midt og Vests sendeområde og går videre til den Danskernes Idrætspris’ landsdækkende afstemning sammen med de syv andre distriktsvindere.

Stemmerne er talt op, og det bliver BKOOL-ligaen fra Herning, der går videre fra DR P4 Midt og Vests sendeområde i kampen om at vinde Danskernes Idrætspris og 100.000 kroner.

BKOOL-LIGAEN er et gratis fællesskab inden for virtuel cykling, som over 1.000 danskere deltager i. Ved hjælpe af en såkaldt hometrainer, konkurrerer cykelfolket med og mod hinanden fra deres haveskure, kældre, bryggerser og så videre. Ligaen afvikles fra oktober til marts og består af over 100 løb.

”Det er skønt at opleve idéerigdommen og optimismen i de mange indstillingerne fra hele landet. Det gør et stort indtryk på mig, og særligt i et år som 2020, hvor der har været så mange corona-benspænd for idrætten”, siger Niels Nygaard, der er formand for Danmarks Idrætsforbund.

Ud over BKOOL-Ligaen var også Viborg Trail Arena (mountainbike) og Rundt om Jorden med Midtmors sport fra P4 Midt og Vests sendeområde af et lokalt dommerpanel blevet udvalgt til at deltage i en regional afstemning. En afstemning, der sluttede den 13. november.

BKOOL-Ligaen går nu videre til en landsdækkende afstemning sammen med vinderne fra de syv øvrige DR P4-distrikter. Her kan alle i landet i perioden 16.-25. november stemme på det idrætsinitiativ, som bør vinde Danskernes Idrætspris og 100.000 kroner.

”Jeg vil opfordre alle danskere til at gå ind og læse om de regionale vindere og aflevere en stemme på deres favorit. Der er masser af inspiration at hente hos de otte tilbageværende kandidater, og jeg kan allerede nu konkludere, at vi kommer til at få en værdig vinder af Danskernes Idrætspris 2020, siger Susanne Søndahl Wolff, der er kommunikationsdirektør hos e-Boks.

De tre idrætsinitiativer med flest stemmer går videre i konkurrencen, og så vil det være op til Danmarks Idrætsforbunds bestyrelse at udpege en endelig vinder. Vinderen afsløres i forbindelse med DR’s tv-show SPORT 2020, der vises den 2. januar 2021.


Om Danskernes Idrætspris:

DR P4-regionerne, e-Boks og DIF står bag prisen, som gives til et initiativ, der er med til at styrke, udvikle eller nytænke idrætten i Danmark. Prisen har været uddelt siden 2014, og sidste år gik prisen til Fodboldlinjen Randers.

Læs mere og stem på www.danskernesidraetspris.dk