Danske atleter slår et slag i kampen mod corona

Corona-virussen spredes fortsat i Danmark. Derfor kommer otte danske olympiske og paralympiske atleter i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund nu med et vigtigt budskab: Stå sammen hver for sig, så vi igen kan opleve de store sportsøjeblikke sammen.
2. okt 2020
Corona-virussen spredes fortsat i Danmark. Derfor kommer otte danske olympiske og paralympiske atleter i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund nu med et vigtigt budskab: Stå sammen hver for sig, så vi igen kan opleve de store sportsøjeblikke sammen.

”Danmarks og verdens vigtigste kamp er i gang lige nu!” Sådan lyder det fra Mark Peters, EM-sølvvinder i kørestolsrugby, i en ny video fra Danmarks Idrætsforbund. Her opfordrer han sammen med syv andre OL- og PL-atleter danskerne til at stå sammen i kampen mod corona – hver for sig. 

Casper U. Mortensen, Simone Testche Christensen, Sebastian Fini, Nicole Broch Andersen, Peter Rosenmeier, Mia Blichfeldt og Lisa Kjær Gjessing er de andre danske atleter, der kommer med deres opråb til danskerne. 

 

”Drop nu alle de privatfester og større forsamlinger”, lyder det fra OL-guldvinder i håndbold Casper U. Mortensen: ”Det er vigtigt at vi står sammen hver for sig og holder afstand. Gem al energien til at vi kommer ud på den anden side igen.” 

De to PL-atleter Peter Rosenmeier og Lisa Kjær Gjessing henvender sig direkte til de danske unge i videoen: ”Kære alle jer unge mennesker! Corona går ud over rigtig mange mennesker. Så skal vi ikke være endnu bedre og stærkere til at gøre det, som er rigtigt”, lyder det fra den dobbelte PL-guldvinder i bordtennis, Peter Rosenmeier. 

Så Danmark – lad os stå sammen, hver for sig.