Gratis webinar: Tiltræk nye medlemmer og fasthold de gamle

I regi af Bevæg dig for livet tilbyder vi sammen med DGI to gratis webinar til alle idrætsforeninger. Så hvis din idrætsforening har fokus på, hvordan du inspirerer voksne i lokalområdet til at starte op hos jer, eller hvordan man får voksenmedlemmer til at blive i foreningen, så skal I tilmelde jer nu.
22. sep 2020
I regi af Bevæg dig for livet tilbyder vi sammen med DGI to gratis webinar til alle idrætsforeninger. Så hvis din idrætsforening har fokus på, hvordan du inspirerer voksne i lokalområdet til at starte op hos jer, eller hvordan man får voksenmedlemmer til at blive i foreningen, så skal I tilmelde jer nu.

6. oktober kl. 19.30-20.30: Nye medlemmer

Vil du have værktøjer og inspiration til, hvordan I som forening kan tiltrække nye medlemmer? Så lad dig inspirere, når vi sætter fokus på foreningers egne erfaringer med at rekruttere nye medlemmer gennem nye typer af aktiviteter, brug af nuværende medlemmer samt sociale medier.

Derudover vil konsulenter fra Bevæg dig for livet komme med indsigter, tips og tricks til, hvordan I kan gøre i jeres forening.

Tilmeld dig her: (Du lander på DGI’s hjemmeside, da tilmeldingen foregår der.)

10. november kl. 19.30-20.30: Fasthold voksenmedlemmer

Mangler I værktøjer og inspiration til, hvordan I kan fastholde jeres medlemmer i foreningen?
Vi sætter fokus på, hvordan I kan tage godt imod nye medlemmer og efterfølgende giver de nye medlemmer lyst til at fortsætte i klubben. 

På webinaret kan du høre, hvordan en forening har arbejdet med fastholdelse, og der vil være oplæg fra konsulenter fra Bevæg dig for livet med redskaber, tips og inspiration.

Tilmeld dig her. (Du lander på DGI’s hjemmeside, da tilmeldingen foregår der.)