Retningslinjer for bl.a. sommerskoler og stævnevirksomhed

Opdaterede retningslinjer guider foreningerne i retning af, hvordan der kan afholdes eksempelvis idrætssommerskoler og stævnevirksomhed.
11. jun 2020
Opdaterede retningslinjer guider foreningerne i retning af, hvordan der kan afholdes eksempelvis idrætssommerskoler og stævnevirksomhed.

I øjeblikket går det næsten ikke en dag, uden at der kommer nye eller opdaterede retningslinjer til idrætsforeningerne. Det samme er tilfældet i dag.

Anledningen er de retningslinjer, som Kulturministeriet har sendt ud om blandt andet afholdelse af sommerskoler og lempelser i forbindelse med blandt andet stævnevirksomhed og kampe.

Retningslinjer er det seneste døgn blevet gennemgået af DIF og DGI, som har ’oversat’ dem, så de er mere brugbare for idrætsforeningerne.

Den seneste uges opdaterede retningslinjer har betydet, at rigtig meget af idrætten er tilbage i det danske samfund, og gang på gang bliver det understreget, at foreningerne har været gode til at tage ansvar og overholde retningslinjerne.

DIF og DGI arbejder dagligt på at påvirke ministerier og myndighederne, så flere og flere af restriktionerne for idrætten kan blive ophævet eller lempet. Derfor vil der også fremover komme ændringer af retningslinjerne, og forhåbentlig vil de alle gradvis føre mod en normalisering af idrætten.

Læs DIF, DGI’s og Firmaidrættens opdaterede retningslinjer her.