Nyt Idrætsliv ude nu

Idrætsliv er på vej ud i abonnenternes postkasserne, men magasinet kan allerede læses online nu. Årets andet nummer af magasinet Idrætsliv er nu online med en bred vifte af historier fra bredde- og idrætsdanmark.
12. jun 2020
Idrætsliv er på vej ud i abonnenternes postkasserne, men magasinet kan allerede læses online nu. Årets andet nummer af magasinet Idrætsliv er nu online med en bred vifte af historier fra bredde- og idrætsdanmark.

Der følges naturligvis op på den omfattende coronakrise, der har ramt dansk idræt, og du kan blandt andet læse DIF-direktør Morten Mølholm Hansens detaljerede dagbog fra det, han selv kalder, ’en vanvittig tid i dansk idræt’.  

Idrætsliv nr. 2 2020 indeholder også en historie om børns haltende motorik, et interview med OL-surferen Lærke Buhl-Hansen, en artikel om esportens indtog i idrætten samt meget andet idrætsstof. 

Læs Idrætsliv online