Send klubbens piger på en fantastisk camp

Ansøgningsfristen til at søge om midler til DIF og Always’ populære pigecamps er forlænget pga. coronapausen. Der er stadig midler tilbage i puljen.
17. jun 2020
Ansøgningsfristen til at søge om midler til DIF og Always’ populære pigecamps er forlænget pga. coronapausen. Der er stadig midler tilbage i puljen.

Styrk sammenholdet i din forening og få teenagepigerne tilbage i klubberne. Og nu efter coronapausen er det måske ekstra vigtigt at motivere teenagepigerne i din klub til at blive i foreningslivet.

Løsningen kan være en DIF og Always #LikeAGirl Camp.

”Vi kan kun anbefale klubber, der vil gøre lidt ekstra for deres unge piger, at søge om midler til at afholde en pigecamp. Corona har betydet, at puljen har været lidt på stand by, men vi forlænger nu ansøgningsfristen, og der er stadig midler tilbage,” siger DIF-konsulent Helle Carlsen.

Formålet med #LikeAGirl Camps
En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten. DIF og Always #LikeAGirl Camp giver foreningen mulighed for:

1) at invitere nye piger inden for i foreningen, opleve fællesskabet og afprøve idrætten. De piger, der allerede er aktive på holdet, inviterer veninder med til campen.

2) at skabe netværk mellem piger fra andre foreninger, så pigerne har flere muligheder for at fortsætte med at dyrke idræt, hvis deres eget hold smuldrer på grund af efterskoleophold og skader. Foreningen kan gå sammen med andre foreninger om campen – også gerne andre idrætter.

Hvorfor DIF og Always #LikeAGirl Camps?
Teenagepiger kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. De går ofte efter gode karakterer i skolen og i det hele taget efter det perfekte liv. Idrætten er et frirum for pigerne, hvor de kan de udfordre sig selv i trygge rammer og sammen med venner, som man har det sjovt sammen med.

Derfor skal du ansøge:
Flere piger i foreningen betyder flere glade og velfungerende piger, flere medlemmer, mere aktivitet og flere frivillige.

Foreningsidrætten er et sted, hvor teenagepiger:
- har lov at fejle uden at få dårlige karakterer
- har et frikvarter fra krav og forpligtelser i skole og på hjemmefronten
- oplever sammenhold og bygger venskaber for livet
- har det sjovt, lærer noget og opbygger selvtillid

Hvem kan ansøge og hvor meget?
Alle foreninger under DIF, som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år. I forhold til Covid-19 skal de gældende retningslinjer overholdes ved afholdes af campen.

Sidste ansøgningfrist er den 3. juli. ANSØG HER :