Get2Sport OL på Ellekærskolen i Aarhus

På trods af et udskudt OL i Tokyo 2020 blev der på banerne ved Ellekærskolen i Aarhus afholdt Get2Sport OL en hel uge.
13. maj 2020
På trods af et udskudt OL i Tokyo 2020 blev der på banerne ved Ellekærskolen i Aarhus afholdt Get2Sport OL en hel uge.

I fritidshuset Ellekær i Aarhus blev der fra mandag til torsdag i uge 19 afholdt get2sort OL i samarbejde med Ellekærskolen for skolens 0. og 5. klasser. Der blev dystet i alt fra længdespring og længste fodboldspark til hulahopring på tid. Hver dag blev der dystet i fire forskellige discipliner, for til sidst at have et stort orienteringsløb med spørgsmål om både fodbold og corona: 

 

”Idéen kom, fordi vi ville lave noget spændende for børnene indenfor de retningslinjer, vi har fået fra regeringen” - Dennis Dandic, Klubpædagog og aflastende medarbejder i Get2Sport Aarhus

 

Til slut skulle Get2Sport OL selvfølgelig afsluttes med en stor præmieoverrækkelse, hvor Get2Sport var forbi med officiel OL-merchandise til de vindende børn, samt medaljer og diplomer til alle – og præmieoverrækkelsen var selvfølgelig alt sammen med to meters afstand, og masser af håndsprit. 

 

Fokus fra Get2Sports ansatte i Aarhus var at tilbyde idrættens fællesskab til børnene, selvom der har været begrænsede muligheder:

 

”Vi har i forbindelse med den gradvise genåbning af skoler og fritidsklubber haft fokus på at sikre, at der stadig under de nuværende omstændigheder, kan tilbydes et fællesskab omkring idrætsaktiviteter. Dette bl.a. for at bibeholde relationen til børnene, så de oplever at idrætsfællesskabet stadig er der, dog i en lidt anderledes form” – Thorbjørn Ovedal, UngiAarhus, Projektleder for Get2Sport Aarhus.