EM-værtskab vækker glæde i DIF

DIF ser frem til stor sportssommer i 2021
7. maj 2020
DIF ser frem til stor sportssommer i 2021
Sommeren 2021 ser ud til at blive en fantastisk sportssommer i Danmark. Tour de France-feltet ruller afsted med start i København, og senest er det blevet bekræftet, at det danske EM-værtsskab i fodbold står ved magt. 
 
DIF’s formand, Niels Nygaard, er begejstret over, at EM i fodbold i Danmark 2021 nu er en realitet: 
”Oven på en hård tid med corona og krisestemning, så er det fantastisk at have noget at glæde sig til. Tour de France og EM-fodbold i 2021 kommer inden for få uger til at sætte København og hele Danmark på den anden ende. Det bliver en utrolig sportsfest, som vil kunne samle nationen yderligere i en svær tid. Vi glæder os i DIF utrolig meget over, at begge events nu er bekræftede på dansk jord, og vi glæder os i den grad til at se cykelløb og fodbold på aller højeste niveau - forhåbentligt med store danske resultater i kølvandet.” 

FAKTA
EURO 2020 er blevet rykket til sommeren 2021 på grund af den aktuelle corona-krise.
Slutrunden begynder fredag den 11. juni 2021 med åbningskamp.
Efter planen skal Danmark spille tre gruppekampe i Telia Parken i København:
  • Danmark - Finland 12. juni 2020
  • Danmark - BELGIEN 17. juni 2020
  • Danmark – Rusland 21. juni 2021
 
1/8-dels-finale 28. juni 2021