Idrætsliv 1 2020

Idrætsliv er på vej ud i abonnenternes postkasserne, men magasinet kan allerede læses online nu.
25. mar 2020
Idrætsliv er på vej ud i abonnenternes postkasserne, men magasinet kan allerede læses online nu.
Årets første nummer af magasinet Idrætsliv er af gode grunde et specielt et af slagsen. Corona har ramt Danmark og hele verden med en kæmpe hammer, og det har ikke været nemt at producere et aktuelt magasin under de givne forhold. 
 
”Den ene ekstremt dårlige corona-nyhed har fulgt den anden, og når tilmed hele idrætsdanmark for første gang nogensinde i historien går i kollektiv dvale, så er det naturligvis relevant at spørge, om det giver mening at sende et idrætsmagasin på gaden lige nu,” siger Idrætslivs ansvarshavende redaktør Jacob Bech Andersen. Han fortsætter: 
 
”Vi har dog valgt at udkomme med en blanding af corona-relaterede artikler og idrætshistorier, som handler om alt andet end virus og sygdom. Artikler om familieidræt, foreningsliv, cykelløb og ældre danske borgere, der elsker idræt. Håber I – trods alt – vil tage godt imod denne ret specielle udgave af Idrætsliv.”
 

Læs Idrætsliv online:

 

Læs tidligere magasiner her