Højeste antal Get2Fodboldskoler nogensinde

Get2Sport og DBU afholder i 2020 det højeste antal Get2Fodboldskoler nogensinde.
11. mar 2020
Get2Sport og DBU afholder i 2020 det højeste antal Get2Fodboldskoler nogensinde.

DIF Get2Sport og DBU har gennem mange år afviklet fodboldskoler hver sommer, og i sommeren 2020 vil 19 Get2Fodboldskoler blive afviklet, hvilket vil være det højeste antal nogensinde. Det vil give 1200 børn fra landets udsatte boligområder mulighed for at få en uge med massere af fodbold, sjov og fællesskab. 

 

Get2Fodboldskolerne følger samme koncept som almindelige DBU-fodboldskoler, men adskiller sig ved at der primært rekrutteres børn, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at deltage på en almindelig DBU-fodboldskole. 

 

Listen over klubber og byer der afholder Get2Fodboldskoler bliver offentliggjort snarest her på siden. 

 

Du kan læse mere om Get2Fodboldskolerne her