PRESSEINVITATION: Mød Danmarks Sejeste Idrætslærer 2019

Danmarks Sejeste Idrætslærer kommer fra Næstved. Pressen inviteres med til at overraske og møde vedkommende den 30. januar kl. 09.00 på Lille Næstved Skole.
27. jan 2020
Danmarks Sejeste Idrætslærer kommer fra Næstved. Pressen inviteres med til at overraske og møde vedkommende den 30. januar kl. 09.00 på Lille Næstved Skole.

Danmarks Idrætsforbund (DIF), Dansk Skoleidræt, Salling Group og Skole OL sætter fokus på idrætsfaget i skolen og kårer Danmarks Sejeste Idrætslærer.

"Med Danmarks Sejeste Idrætslærer anerkender vi idrætslærere, der gør en kæmpe forskel, og som lægger grundstenene for at dyrke idræt hele livet," siger Janni Petersen, der er projektchef for Skole OL og initiativtager til prisen.

Konkurrencen

Henover efteråret og vinteren 2019 har alle landets skoleelever, -lærere, -ledere og forældre indstillet idrætslærere fra hele Danmark til prisen via Skoleol.dk. Blandt de 215 indkomne indstillinger har et ekspertpanel fra Skole OL, DIF, Salling Group og Dansk Skoleidræt udvalgt Danmarks Sejeste Idrætslærer 2019.

Præmien er på 25.000 kroner til brug til nye redskaber eller andet grej til idrætsundervisningen på skolen samt 5.000 kroner til en skole- eller klassefest.

Pressen er inviteret med til at kåre vinderen torsdag den 30. januar kl. 09.00 på Lille Næstved Skole via et ’overraskelsesangreb’ midt i en idrætstime, hvor Danmarks Sejeste Idrætslærer underviser.

Pressen kan møde:

  • Janni Petersen, der er projektchef for Skole OL
  • Thomas Kruse, der er skoleleder på Lille Næstved Skole
  • Nanna Bonde, der er medlem af Fagligt Udvalg hos Dansk Skoleidræt
  • Vinderen af prisen 

Program for pressen:

  • 08.45: Pressen ankommer og briefes kort ved skolens hovedindgang – Karrebækvej 70, 4700 Næstved
  • 09.00: Overraskelse i idrætshallen, hvor vinderen er i færd med at undervise i idræt.
  • 09.30: Fejring og taler i idrætshallen for hele skolen - cirka 500 elever
  • 10.00: Mulighed for interviews
  • 10.30: Tak for i dag

Det er første gang, at Danmarks Sejeste Idrætslærer kåres. Prisen lanceres af Skole OL i samarbejde med DIF, Dansk Skoleidræt og Salling Group.

Pressetilmelding til Jakob Draminsky på jdr@dif.dk eller 28893678 senest onsdag den 29. januar kl. 11.00.