Få overblikket: Hvem fik hvilke priser til SPORT 2019 …

Den 4. januar 2020 blev Idrætsdanmark hyldet, se hvem der fik hvilke priser her.
5. jan 2020
Den 4. januar 2020 blev Idrætsdanmark hyldet, se hvem der fik hvilke priser her.

Sportens Hall of Fame: MIKKEL KESSLER.
Prisen tilfalder en dansk atlet, der ikke længere er aktiv på eliteniveau, men som har givet danskerne uforglemmelige sportsøjeblikke gennem tiderne.

Ørsted og DIF’s Årets Energibundt: METTE PAABØL RYTSEL fra Virum Sorgenfri Tennisklub.
Prisen går til en frivillig, der med en særlig indsats og engagement får tingene til at ske og bidrager til sammenholdet i en idrætsforening.

DIF og Team Danmarks Årets Sportsnavn: MADS PEDERSEN
Årets Sportsnavn er DIF og Danmarks Idrætsforbunds officielle idrætspris, som både kan gå til individualister og hold.

e-Boks, DIF og DR P4s Danskernes Idrætspris: FODBOLDLINJEN RANDERS
Prisen gives til det projekt, den aktivitet eller det initiativ, der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark.

B.T. Guld: HÅNDBOLDHERRERNE
Prisen er en af Danmarks ældste sportspriser. Vinderen bliver udpeget af en komité bestående af 40 aktive atleter, der alle selv konkurrerer på topniveau.

BESTSELLERs Olympiske Håb:
 TOBIAS BJERG
Prisen tilfalder en ung, lovende atlet med olympiske drømme og en positiv indstilling, som har vist et stort potentiale inden for sin sport.

Team Danmark og Salling Groups Trænerpris: CASPER JØRGENSEN
Prisen går til en træner, som har udmærket sig ved at have gjort et særligt udviklingsarbejde med enkelte atleter, et hold eller et elitemiljø, der har ført til resultater på højt internationalt niveau. 

Tryg Forsikring Årets Forbillede: BRIAN HOLM
Prisen går til en nuværende eller tidligere dansk sportsudøver, der både sportsligt og menneskeligt har været et forbillede i sin karriere og gjort en positiv forskel for andre mennesker.

Kulturministerens Parasportspris: LARS LARSEN
Formålet med Kulturministerens Parasportspris er at sætte fokus på personer eller organisationer, der gør en særlig indsats for at fremme eller udvikle parasporten og parasportens forhold.

Toyotas Intet Er Umuligt: RAJBEK BISULTANOV
Prisen gives til en eliteatlet, som har trodset alle odds, kæmpet ekstraordinært hårdt og vendt et umuligt udgangspunkt til et stort resultat.

Danske Spils Årets Detalje: JAKOB FUGLSANG
Prisen sætter fokus på den gode eller sjove detalje i dansk idræt og går til en dansk atlet eller hold, som i 2019 har lavet en detalje, der er ud over det sædvanlige.

Spillerforeningen og Hessel HiREs Årets Fodboldspiller (m/k): KASPER SCHMEICHEL/PERNILLE HARDER
Titlen som henholdsvis Årets Kvindelige Fodboldspiller og Årets Mandlige Fodboldspiller er den største hæder, der kan tilfalde en aktiv spiller, især fordi vinderne bliver valgt af deres kolleger – de danske elitefodboldspillere.