Brug Facebook til at skyde sæsonen godt i gang

Facebook er et rigtig godt værktøj til at skabe synlighed og opmærksomhed omkring jeres forening. Vi har i samarbejde med Idrættens Medieudvalg produceret en række videoer, som kan hjælpe jer med at få mere ud af Facebook.
5. jul 2019
Facebook er et rigtig godt værktøj til at skabe synlighed og opmærksomhed omkring jeres forening. Vi har i samarbejde med Idrættens Medieudvalg produceret en række videoer, som kan hjælpe jer med at få mere ud af Facebook.
Se med her og benyt jer af de gode råd og tips til at kickstarte sæsonsonen - også på Facebook.
 
Få jeres Facebook-profil til at leve


Opret events og beggivenheder til fx åbent hus


Brug video og levende billeder

 
Tilknyt flere redaktører og administratorer 

 

 

SE RESTEN AF FACEBOOK HJÆLPE-VIDEOERNE, VI HAR FÅET PRODUCERET HER: