Identificerede og nye, ukendte billeder

Denne gang har vi fået reaktioner på 4 af de 6 ukendte fotos. Desuden bringer vi fem nye billeder, der mangler at blive identificeret.
21. jun 2019
Denne gang har vi fået reaktioner på 4 af de 6 ukendte fotos. Desuden bringer vi fem nye billeder, der mangler at blive identificeret.

Disse fire billeder er genkendt helt eller delvist.

Billede 1: Det er fra Dansk Gang Forbunds 30 års jubilæum. Det er forbundets formand Palle Lassen, der modtager gaver fra de unge mennesker. Til højre for ham står den senere formand Harald Lindbjerg

Billede 2: Formanden i Sorø Roklub mener, at det er roholdet fra Sorø der vandt firer med styrmand ved EM i Beograd 1929. De 4 ”store” er fra venstre F. Aa.Hansen, Walther Christiansen, Chr. Olsen og Rich. Olsen. Den ”lille” styrmand i midten skulle så være Axel Nordkvist.

Billede 3: Det menes at den unge mand i korsstilling er Tom Nielsen fra Hermes

Billede 4: Fra sportspressens mesterskabsstævne i Svendborg i 1969. Den knælende person yderst til venstre er redaktør Poul Prip, Berlingske Tidende. Den knælende person mellem skiverne er pistolskytternes formand Oscar Hesselberg. Stående bagest til venstre er flugtskytternes formand Carl Juul Johansen.

 

TAK for hjælpen, her kommer så 5 nye billeder som vi gerne vil have hjælp til. Ud over oplysninger om begivenheden, personerne og tidspunktet er vi også interesseret i at vide, hvem fotografen er. Kontakt plj@dif.dk med dine oplysninger og med angivelse af, hvilket billede det vedrører.

 

1. Festlig sammenkomst

 

2. Sportbegivenhed på en regnvejrsdag

 

3. Udøver ved publikumsrækken

 

4. Elegant sportsdanserpar

 

5. Gymnastikpiger på line