PRM: FC Roskilde-sag overdraget til politiet

DIF's Matchfixingsekretariat overdrog mandag den 27. maj FC Roskilde-sagen til Midt- og Vestsjællands Politi. Matchfixingsekretariatet undersøger fortsat eventuelle forhold, som alene strider mod Matchfixinglovregulativet og ikke straffeloven.
5. jun 2019
DIF's Matchfixingsekretariat overdrog mandag den 27. maj FC Roskilde-sagen til Midt- og Vestsjællands Politi. Matchfixingsekretariatet undersøger fortsat eventuelle forhold, som alene strider mod Matchfixinglovregulativet og ikke straffeloven.

DIF’s Matchfixingsekretariat kan bekræfte, at undersøgelsen om eventuel matchfixing i forbindelse med FC Roskilde-kampe efter dialog med politiet blev overdraget til Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 27. maj. Dette gælder for eventuelle forhold, som måtte stride mod straffeloven.

DIF’s Matchfixingsekretariat fortsætter undersøgelsen, når det gælder eventuelle forhold, som alene strider mod bestemmelser i Matchfixinglovregulativet, men ikke straffeloven.

”Samarbejdet med politiet og andre myndigheder er meget vigtigt for os. Politiet har nogle helt andre efterforskningsmæssige muligheder end os, og derfor er vi glade for, at Midt- og Vestsjællands Politi har valgt at kigge nærmere på sagskomplekset,” siger Poul Broberg, der er chef for DIF’s Matchfixingsekretariat.

”I forhold til indholdet af sagen, eller hvad vi arbejder videre med, har vi på nuværende tidspunkt af efterforskningsmæssige hensyn ingen kommentarer,” tilføjer han.