Dansk Arbejder Idrætsforbund er Årets Specialforbund 2019

En afstemning på DIF's årsmøde lørdag 4. maj afgjorde, hvilket forbund der løb med 100.000 kroner og den ærefulde titel som Årets Specialforbund 2019.
4. maj 2019
En afstemning på DIF's årsmøde lørdag 4. maj afgjorde, hvilket forbund der løb med 100.000 kroner og den ærefulde titel som Årets Specialforbund 2019.

Det blev Dansk Arbejder Idrætsforbund, der på DIF's årsmøde 4. maj 2019 vandt prisen Årets Specialforbund. Med prisen, der blev overrakt af DIF's næstformand, Hans Natorp, følger 100.000 kroner.

Det var repræsentantskabet, som efter en præsentationsvideo afgav deres stemme, og på den måde afgjorde, hvem der skulle have prisen. De to øvrige kandidater i finalefeltet var Dansk Autobil Sports Union og Danmarks Ishockey Union.

I alt er der 62 forbund under Danmarks Idrætsforbund.

Dansk Arbejder Idrætsforbund var indstillet til Årets Specialforbund 2019, fordi forbundet i særlig grad tager et samfundsmæssigt ansvar i forhold til at udbyde idrætstilbud til udsatte målgrupper, der ellers ofte har svært ved at finde de rette hylder i forenings- og idrætsdanmark.

”Vi er meget glade. Det er en mega anerkendelse – specielt som tværidrætsligt forbund – at blive kåret til Årets Specialforbund. Det er et kæmpe skulderklap til vores foreninger, som blandt andet arbejder med udsatte målgrupper i det daglige,” siger formanden for Dansk Arbejder Idrætsforbund, Peer Heuniche.  

Kontakt:
Hans Natorp, DIF’s næstformand, mobil 31 44 40 15
Peer Huniche, formand for Dansk Arbejder Idrætsforbund, mobil 22 38 04 72