Foreningslivet langt fra ’Borgen’

Tre folketingspolitikere besøger mandag den 6. maj klokken 17.00 to aarhusianske idrætsforeninger.
3. maj 2019
Tre folketingspolitikere besøger mandag den 6. maj klokken 17.00 to aarhusianske idrætsforeninger.

Pressen inviteres hermed til at deltage i DIF-arrangementet ’Foreningslivet langt fra Borgen’, som finder sted mandag den 6.maj, hvor de tre folketingspolitikere Britt Bager (V) Mette Hjermind Dencker (DF) og Michael Aastrup Jensen (V) besøger Højbjerg Badminton Klub og Viby Basket.

Med ved foreningsbesøget vil også være Rabih Azad-Ahmad (rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune), Niels Rask (sport og fritidschef i Aarhus Kommune), Steen Bording Andersen (formand for kulturudvalget i Aarhus Kommune) og Frans Hjorth Hammer(medlem af DIF’s bestyrelse).

Formålet med de to foreningsbesøg er at vise idræts- og foreningsdanmark frem til politikerne på en helt almindelig hverdagsaften i Aarhus. Politikerne får blandt andet mulighed for at møde frivillige ildsjæle, der ligesom en halv million andre frivillige i DIF’s 9.000 foreninger hver uge laver aktiviteter og fællesskaber for børn, unge og ældre.

På besøgene skal politikerne både høre om de to foreninger Højbjerg Badminton Klub og Viby Basket, møde unge frivillige fra foreningerne, se deres faciliteter og måske prøve deres aktiviteter.

Program:

Kl. 17.00 Mødes ved Højbjerg Badminton Klub
Hjulbjergvej 7A, 8270 Højbjerg

Kl. 17.05 Introduktion til foreningen, snak med de frivillige ledere, rundvisning og mulighed for at prøve at spille badminton.

KL. 17.50 Afgang mod Viby Basket
Viby Hallen, Skanderborgvej 224, 8260 Viby

Kl. 18.00 Ankomst og introduktion til foreningen, snak med de frivillige ledere, rundvisning og mulighed for at prøve at spille basket.

Kl. 19.00 Tak for i dag

Kontakt:
Jacob Bech Andersen
DIF Kommunikation, jaa@dif.dk, mobil 24 41 12 13f.dk, mobil 24 41 12 13