Hjælp til ukendte billeder

Igen i december måneds nyhedsbrev har vi fundet nogle spændende idrætsbilleder frem, som vi spørger om jeres hjælp til at genkende. Der er fire billeder samt en pin, som vi håber, at nogen af jer kan identificere - kender du nogle af disse idrætsfolk, steder eller den flotte pin, så kontakt plj@dif.dk med dine oplysninger og med angivelse af, hvilket billede det vedrører.
29. nov 2018
Igen i december måneds nyhedsbrev har vi fundet nogle spændende idrætsbilleder frem, som vi spørger om jeres hjælp til at genkende. Der er fire billeder samt en pin, som vi håber, at nogen af jer kan identificere - kender du nogle af disse idrætsfolk, steder eller den flotte pin, så kontakt plj@dif.dk med dine oplysninger og med angivelse af, hvilket billede det vedrører.

Glade fodbolddrenge

Dette holdbillede af gæve fodboldgutter har Poul Pedersen i venstre hjørne - men hvem spiller han sammen med, i hvilken sammenhæng spiller dette hold og hvem repræsenterer de her?

 

Redskabet er sendt af sted

Denne atletikudøver har vi en formodning om er Svend Langkjær fanget på billedet i aktion efter at have sluppet kasteredskabet - kan nogen bekræfte dette? Hvornår er billedet fra, og hvor foregår stævnet henne med de flot klædte tilskuere i baggrunden?

 

Elegance på isen

Hvem er dette flotte kunstskøjte-par, der glider over isen, og hvor kunne det tænkes at foregå?

 

Ro-piger i ens dragter

Nydeligt billede af firer med styrmand. Kan I genkende en af de fire piger ved årerne eller coxen? Eller de smukke omgivelser?

 

Flot pin

Vi har ikke kunne identificere denne pin, der kommer fra en donation fra gymnasten Julie Nielsen (gift Dahlstrøm-Jensen). Kender I til denne type pin?