Nyt idrætspanel skal bidrage til tværidræt

Danmarks Idrætsforbunds nye idrætspanel skal bidrage med forslag til udvikling af de lokale rammer for idrætten og foreningslivet.
9. nov 2018
Danmarks Idrætsforbunds nye idrætspanel skal bidrage med forslag til udvikling af de lokale rammer for idrætten og foreningslivet.

20 ildsjæle fra 13 forskellige idrætsgrene i foreningslivet vil fremover udgøre Danmarks Idrætsforbunds (DIF) nye idrætspanel. Deres formål er at etablere et netværk, der kan give DIF nye perspektiver på løsninger af lokalpolitiske og udviklingsmæssige udfordringer, som DIF og specialforbundene står overfor. Derudover skal de også teste konkrete tiltag. Idrætspanelets formelle tilknytning til DIF’s bestyrelse sker via DIF’s næstformand Thomas Bach. Thomas vil sikre, at idrætspanelets forslag bliver behandlet af bestyrelsen såvel som relevante afdelinger i DIF.
”I DIF leder vi altid efter nye ideer og holdninger til udvikling af et endnu stærkere idræts- og foreningsliv. Idrætspanelet er en mulighed for at bringe andre stemmer ind i idrætsudviklingen. Med udgangspunkt i 13 forskellige idrætter, og med ben i foreningslivet såvel som iværksættermiljøet, kan paneldeltagerne på tværs af idrætter og fra et helt lokalt perspektiv bidrage med konkrete ideer. Vi er meget glade for den store interesse i at deltage og de mange indstillinger af gode kandidater, vi har modtaget, og vi glæder vi os til at samle deltagerne første gang,” siger Thomas Bach.

Om idrætspanelet
Helt konkret skal idrætspanelet mødes to gange årligt til workshops om realisering af det politiske program, konkrete initiativer, de relevante udfordringer idrætten har, og de lokale rammer for idræt og foreningsliv. Deltagerne samles for første gang i januar 2019.
Panelets deltagere er fundet igennem en åben indstilling, hvor specialforbund, foreninger, idrætsråd og private har kunne indstille gode kandidater til panelet.

Herunder ses de nye paneldeltagere.

Cecilie Jørgensen, CBS Sport
Nadia Panzio, JAM Cheer Aalborg
Nadia Rosgaard Lauritzen, Klatring på Fyn
Julie Holst Junker, DHG Håndbold
Jonas Enevoldsen, Hovedstadens Svømmeklub
Nada El-Khatib, Høje Taastrup IF – Fodbold
Christine Winding Lauritzen, Beder Malling Idrætsforening
Anne Meta Nielsen, Hinnerup Rideklub og Favrskov Idrætssamvirke
Peter Davies, Sunds IF
Anders Frederik Gjesing, Copenhagen Falcons
Maria Viktoria Hinsby, Avedøre IF, Håndboldforeningen
Tobias Ilum, Vestia
Thomas Hartlev, Aarhus Håndbold
Jane Lindved, Aarhus 1900 Atletik og Motion
Tommas Nielsen, Vallensbæk Kano og Kajak Club
Nichlas Gustavsen, Herlev Tri og Motion
Pernille Dernburg Petersen, KFUM Idrætsforbund
Kasper Brix, North Shore Surf
Jacob Lau Larsen, Wannasport
Torben Kjeldsen, Randers Gymnastik Forening

Kontakt

For yderligere information eller spørgsmål, kontakt DIF-konsulent Lasse Lyck på telefon 24 90 41 26 eller mail lly@dif.dk