Nye trends i idrætten

DIF jagter nye trends og tendenser inden for idrætten. Kom til inspirationsseminar den 27.11.
20. nov 2018
DIF jagter nye trends og tendenser inden for idrætten. Kom til inspirationsseminar den 27.11.

Idrætsbilledet ændrer sig markant i disse år. Nye idrætstrends og sportsgrene dukker op, og vi bliver konstant bombarderet med nye tilbud. 

DIF Trendforum inviterer derfor alle interesserede til inspirationsseminar d. 27. november kl. 15-18, hvor vi ønsker at blive klogere på nye trends og tendenser inden for idrætten. Vi lader aktører uden for Idrættens Hus komme med deres bud på aktuelle idrætstrends – herunder hvordan vi kan udvikle idrætten med inspiration fra disse trends og tendenser.
 
Maja Pilgaard fra Idrættens Analyseinstitut vil blandt andet give os et overblik over danske og internationale trends inden for idrætten samt komme med bud på fremtidens idrætsbillede. 

Derudover fortæller Red Bull Danmark om deres incitament og strategi for at bruge sporten som marketingsplatform, samt hvordan trends og tendenser inden for den kommercielle sportsverden har indflydelse på markedsføring af deres produkt.

Afslutningsvis udpeger vi de vigtigste idrætstrends, som vi bør forholde os til i udviklingen af dansk idræt.    
 
Eventen er særligt for beslutningstagere og udviklingskonsulenter i idrætsforbund, men alle interesserede er velkomne. Det er gratis at deltage og tilmelding foregår her. Deadline for tilmelding er fredag den 23. november.  

Sted: Idrætten Hus, Gunner Nu 1. Der vil være kaffe, kage samt gå-hjem-sandwich.