Ny kommunikations- og analysechef i DIF

Britt Spangsberg er ny kommunikations- og analysechef i Danmarks Idrætsforbund (DIF). Hun kommer fra en stilling som kommunikationschef i HOFOR.
16. nov 2018
Britt Spangsberg er ny kommunikations- og analysechef i Danmarks Idrætsforbund (DIF). Hun kommer fra en stilling som kommunikationschef i HOFOR.

Det er en person med stor erfaring inden for både journalistisk og kommunikation, som fremover står i spidsen for DIF’s kommunikations- og analyseafdeling. 46-årige Britt Spangsberg har blandt andet været sportsjournalist og ansvarshavende chefredaktør på Herlev Bladet, og de seneste fem år har hun været kommunikationschef i Hovedstadsområdets Forsyningsselskab (HOFOR). Hun havde første arbejdsdag i Idrættens Hus i Brøndby i begyndelsen af november.

”Det er et drømmejob, for jeg føler en stor kærlighed for idrætten. Fra de frivillige kræfter i idrætsforeningerne til de atleter, som vinder medaljer ved OL. Jeg glæder mig over, at jeg nu skal være med til at formidle de mange gode historier om, hvordan idrætten bevæger Danmark, siger Britt Spangsberg.

Stor idrætsinteresse
Som ungdomsspiller bevægede hun sig på eliteniveau i bordtennissporten, hun var blandt de rød/hvide tilskuere på Nya Ullevi, da Danmark blev europamester i 1992, og hun har gennem 30 år været frivillig i foreningslivet i en masse forskellige funktioner.

”Jeg har fået en god start i DIF og har mødt en masse mennesker, som brænder for foreningsidrætten – både i DIF og i specialforbundene. DIF har store ambitioner og samarbejder eksempelvis med DGI om visionen ’Bevæg dig for livet’, der går ud på at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation. Det er et vigtigt arbejde med stor betydning for sundheden og trivslen i Danmark, og jeg ser frem til at bidrage til at drive visionen fremad.”

Britt Spangsberg er ansvarlig for DIF’s interne og eksterne kommunikation i DIF’s kommunikations- og analyseenhed. Samtidig indgår hun i DIF’s chefgruppe.

Hun afløser Charlotte Brix Andersen, der er skiftet til AutoBranchen Danmark.


CV (udvalgt) Britt Spangsberg:

2013-2018 Kommunikationschef HOFOR

2005-2013 Ansvarshavende chefredaktør, Herlev Bladet

2002-2005 Projektleder/kommunikationsrådgiver Processor Kommunikation & Design A/S

1998-2002 Journalist, Herlev Bladet


Tillidshverv:

• Medlem af hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Herlev Idrætsforening med 9.000+ medlemmer

• Medlem af Styregruppen hos Stafet For Livet Herlev, Kræftens Bekæmpelse

• Bestyrelsesmedlem hos Herlev Bordtennis

• Bestyrelsesmedlem Herlev Gymnasium & HF