Kender du Danmarks mest Fantastiske Frivillige?

Er der en eller flere frivillige i din forening, der fortjener 25.000 kroner? Så nominer dem til Danmarks mest Fantastiske Frivillige inden den 25. oktober.
11. okt 2018
Er der en eller flere frivillige i din forening, der fortjener 25.000 kroner? Så nominer dem til Danmarks mest Fantastiske Frivillige inden den 25. oktober.

Nu har du chancen for at hylde dem, der uge efter uge arbejder frivilligt i netop din forening. Prisen Danmarks mest Fantastiske Frivillige skal være med til at sætte fokus på det frivillige arbejde. Frivillige gør en stor og vigtig indsats, og derfor fortjener de et stort TAK. Ved at nominere frivillige fra din forening kan du være med til at sætte dit præg på hvilke frivillige, der skal vinde titlen som Danmarks mest Fantastiske Frivillige og de 25.000 kroner.

Sådan foregår det
Alle frivillige kan nomineres på siden www.fantastiskefrivillige.dk frem til den 25. oktober, hvorefter en jury kårer 10 finalister. Juryen er sammensat med repræsentanter fra hele det frivillige Danmark, så den afspejler den enorme mangfoldighed, som frivillige i Danmark udgør. Vinderen kåres til et frivilligarrangement på Kræftens Bekæmpelses hovedkontor den 8. november.
Du kan altså nominere alle de frivillige, du vil (undtagen dig selv), men du må også meget gerne opfordre andre til det. ALLE landets fantastiske frivillige skal frem i lyset.

Har du brug for en plakat til ophængning, yderligere information eller andet, så skriv til projektleder Christina Bering Baden på baden@cancer.dk.

Bag prisen Fantastiske Frivillige står Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Coop, Røde Kors og Roskilde Festival.