Nu kan du indstille kandidater til DIF’s idrætspanel

Er du selv, eller kender du en, der er ungdomsformand, træner eller frivillig i én af DIF’s 9.000 idrætsforeninger, og som kan være med til at realisere DIF’s politiske program, så skal du på banen nu.
3. sep 2018
Er du selv, eller kender du en, der er ungdomsformand, træner eller frivillig i én af DIF’s 9.000 idrætsforeninger, og som kan være med til at realisere DIF’s politiske program, så skal du på banen nu.

Er du medlem af en forening, hvor din træner skaber udvikling, formanden sørger for godt samarbejde, eller den frivillige brænder for idrættens fysiske rammer? Eller gør du det måske selv? Så er det nu, du skal indstille dem eller dig selv til DIF’s idrætspanel. DIF’s idrætspanel skal hovedsageligt bestå af 20 idérige ildsjæle, der sammen kan bidrage med viden til DIF og specialforbundenes arbejde med at realisere DIF’s politiske program. I panelet skal der indgå mænd og kvinder, unge og ældre og idrætsledere fra inde- og udeidrætter i hele Danmark.

Om DIF’s idrætspanel
To gange årligt bliver idrætspanelet inviteret til et døgnseminar i Idrættens Hus. På seminarerne vil deltagerne i fællesskab medvirke i en række workshops om realisering af DIF’s politiske program, herunder fortsat udvikling af børneidrætten, idrætstilbud til voksne, idrættens fysiske rammer, samarbejde med kommuner og meget mere.

Ens for alle deltagere er, at de skal være fremsynede og innovative ildsjæle. Deltagerne vil have kompetencer og erfaringer fra forskellige niveauer og sammenhænge, så de på forskellig vis kan bidrage konkret til nyudvikling af dansk idrætsliv. Du behøver derfor ikke have mange års erfaringer, men i lige så høj grad forstå de yngre målgrupper og brænde for at udvikle dit idrætsliv. Det er målet at sammensætte en gruppe, der repræsenterer hele idrætslivet.

Indstilling til og udvælgelse af DIF’s idrætspanel
Du kan enten indstille dig selv eller indstille op til to kvalificerede kandidater. Indstillingen lukker tirsdag den 11. september 2018 kl. 23:55. DIF’s bestyrelse vil på et bestyrelsesmøde den 29. september 2018 træffe beslutning om den endelige udvælgelse af kandidater, som efterfølgende vil blive kontaktet og tilbudt en plads i panelet.

Indstil en kandidat her

 

Har du spørgsmål til idrætspanelet eller indstillingsproceduren, så er du meget velkommen til at kontakte politisk konsulent Lasse Lyck på lly@dif.dk.