Stor opbakning til DIF’s cykelløb for skadede veteraner

Ministre, sportsstjerner og andre mediepersonligheder er klar til at støtte Danmarks veteraner i etapeløbet Ride4Rehab.
21. aug 2018
Ministre, sportsstjerner og andre mediepersonligheder er klar til at støtte Danmarks veteraner i etapeløbet Ride4Rehab.

Når DIF’s store etapeløb Ride4Rehab for skadede veteraner løber af stablen fra 28. august til 5. september, bliver der god mulighed for at spotte et kendt ansigt eller to, når det godt 60 mand store felt ruller igennem Danmark. 

Flere ministre, folketingspolitikere, sportsstjerner og mediepersonligheder har således sagt ja til at køre med ved en eller flere etaper for at vise støtte til de skadede veteraner og DIF Soldaterprojekt. 

Fra Christiansborg deltager blandt andre forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V), beskæftigelsesminister Troels Lund Pulsen (V), partileder Mette Frederiksen (S), partileder Kristian Thulesen Dahl (DF), folketingspolitiker Jesper Petersen (SF), folketingspolitiker Jeppe Jacobsen (DF) og folketingspolitiker Magnus Heunicke (S). 

Fra sportsfronten deltager blandt andre badmintonspiller Peter Gade, cykelrytter Fabian Cancellara, cykelrytter Rasmus Quade, bryder Mark O. Madsen, roer Rasmus Quist, triatlet Rasmus Henning og håndboldspiller Lars Jørgensen. 

Fra det øvrige mediedanmark deltager blandt andre skuespiller Paw Henriksen, DR-vært Mark Stokholm, TV2-vært Mikael Kamber, DR-vært Søren Reedtz og TV2-vært Peter Tanev. 

”Vi er utroligt glade for den store opbakning, som vores veteraner i DIF Soldaterprojekt møder i forbindelse med det kommende Ride4Rehab. Jeg glæder mig samtidig over de enkelte kommuner og idrætsforeningers opbakning til arrangementet. Vores veteraner har fortjent et kæmpe skulderklap fra hele Danmark, og det kommer Ride4Rehab helt sikkert til at medvirke til,” siger DIF’s formand, Niels Nygaard. 

Ride4Rehab, som arrangeres af DIF Soldaterprojekt, blev første gang afviklet tilbage i 2013 for fysisk skadede veteraner. I år inkluderer projektet alle skadede veteraner herunder psykisk skadede veteraner

Der cykles ni etaper igennem Danmark i perioden 28. august til 5. september med start i Frederikshavn og mål i København på Flagdagen for Danmarks udsendte.