Månedens nyhedsbrev i fodboldens tegn!

Denne måned omhandler månedens historie fodboldens start i Danmark. Spillet blomstrede frem i slutningen af 1800-tallet og boldklubber blev stiftet særligt i københavnsområdet for at imødekomme den øgede interesse for den engelske boldsport. Vi bringer i den forbindelse et spændende billede, der viser, at lang tid inden fodbold kom til Danmark, eksisterede den i England - men kongerne var nødt til at lave forbud mod den populære sport! Til sidst har vi igen en tak for hjælpen til identifikation af gamle billeder, men også fem nye sportsbilleder, som vi håber I kan hjælpe os med at genkende personer, begivenheder eller steder på.
28. jun 2018
Denne måned omhandler månedens historie fodboldens start i Danmark. Spillet blomstrede frem i slutningen af 1800-tallet og boldklubber blev stiftet særligt i københavnsområdet for at imødekomme den øgede interesse for den engelske boldsport. Vi bringer i den forbindelse et spændende billede, der viser, at lang tid inden fodbold kom til Danmark, eksisterede den i England - men kongerne var nødt til at lave forbud mod den populære sport! Til sidst har vi igen en tak for hjælpen til identifikation af gamle billeder, men også fem nye sportsbilleder, som vi håber I kan hjælpe os med at genkende personer, begivenheder eller steder på.