Kronprinsens drøm gik i opfyldelse

I et stort interview med Idrætsliv gør H.K.H. Kronprinsen status oven på Royal Run. Han beskriver løbet, som en drøm, der gik i opfyldelse.
29. jun 2018
I et stort interview med Idrætsliv gør H.K.H. Kronprinsen status oven på Royal Run. Han beskriver løbet, som en drøm, der gik i opfyldelse.

70.000 løbeglade danskere var med til at fejre Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag, da Royal Run blev afviklet. I et stort interview med DIF’s magasin, Idrætsliv, gør han status oven på en dag, der bragt ham rundt til Danmarks fem største byer, og som gav ham ømme ben, men også en masse fantastiske indtryk.

”Her til morgen måtte jeg knibe mig selv i armen. Jeg skulle være sikker på, at det, der skete i går, var sandt. Det var en fantastisk oplevelse, og følelsen i dag, hvor jeg tænker tilbage på hele arrangementet, er helt vidunderlig. At kunne fejre min fødselsdag med at løbe med danskerne i hele landet var en drøm for mig – en drøm der blev virkelighed,” siger Kronprinsen blandt andet i forbindelse med interviewet, der blev foretaget på Kongeskibet Dannebrog dagen efter fødselsdagsløbet.

I interviewet kommer Kronprinsen blandt andet også ind på sin studietid i Aarhus, hans særlige forhold til de skadede soldater og på, hvad motion betyder for ham og hans nærmeste familie. Læs hele interviewet her: https://issuu.com/idraetsliv/docs/idr_tsliv0318_web