Vil du have flere medlemmer?

Som formand kan du være med til at gøre en forskel. Lad os sammen give endnu flere danskere mulighed for at opleve glæden ved foreningslivet.
11. jun 2018
Som formand kan du være med til at gøre en forskel. Lad os sammen give endnu flere danskere mulighed for at opleve glæden ved foreningslivet.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DGI er gået sammen om visionen Bevæg dig for livet, der har til formål at motivere danskerne til motion, så flere finder vej ud ad døren og ind i den lokale idrætsforening.

Fra august måned skruer vi op for initiativet og starter en national kampagne. I kampagnen vises blandt andet funktionen "Find idræt", der gør det lettere for danskerne at finde en idrætsforening i deres lokalområde. Klik på linket "Sådan gør du" nedenfor, og bliv klogere på, hvordan din forening vises i "Find idræt" og dermed bliver synlig i kampagnen.

Sådan får din forening del i kampagnen

Mange danskere vil gerne motionere mere end de gør - lad os derfor sammen dele ud af idrætsglæden. Få samtidig gode råd til, hvordan du får flere medlemmer i din forening.

Sådan gør du