DIF’s årsberetning er på gaden

Hvor mange medaljer vandt DIF-idrætten? Gik DIF’s medlemstal op eller ned? Og var der økonomisk over- eller underskud i DIF-kassen? Få de tre svar og mange flere i DIF’s årsberetning 2017.
9. apr 2018
Hvor mange medaljer vandt DIF-idrætten? Gik DIF’s medlemstal op eller ned? Og var der økonomisk over- eller underskud i DIF-kassen? Få de tre svar og mange flere i DIF’s årsberetning 2017.

Lørdag den 5. maj 2018 holder DIF årsmøde, hvor omkring 300 deltagere fra DIF-idrætten er på plads. Mødet indledes med Niels Nygaards mundtlige beretning, men allerede nu er den skriftlige beretning klar. Den giver et overblik over, hvordan 2017 så ud set med DIF-briller.

Når man skimmer indholdsfortegnelsen i den 48-sider store årsberetning, så ses det tydeligt, hvor bredt DIF-idrætten favner. Overskrifter som ’Boost til breddeidrætten’, ’Hver fjerde forening samarbejder med folkeskolen’, ’Når idrætten møder erhvervslivet’, ’Diversitet i fokus’ og ’Flot medaljeår for dansk idræt’ viser, at DIF ikke kun har fokus på foreningslivet, men også på det omkringliggende samfund.

Få det fulde overblik over DIF’s 2017.