Kronprinsen vil motivere danskerne til bevægelse i ny app

H.K.H. Kronprinsen deler ud af sine personlige erfaringer med løb i Royal Run app, der lanceres i dag.
3. apr 2018
H.K.H. Kronprinsen deler ud af sine personlige erfaringer med løb i Royal Run app, der lanceres i dag.

Det er ingen hemmelighed, at Kronprinsen er en ivrig løber, og det får man også tydeligt bevist i den officielle Royal Run app, der lanceres i dag. Appen fungerer både som en såkaldt ”raceday”app, hvor løbere og tilskuere på selve løbsdagen den 21. maj kan få information om løbet i den by, de deltager i. Men den er i høj grad også ment som en motivation for dem, der gerne vil have mere bevægelse ind i deres hverdag.

Royal Run finder sted 2. pinsedag, den 21. maj og er arrangeret af Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund i regi af Bevæg dig for livet, der er Danmarks største idrætsvision og støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. Løbet er en fejring af Kronprinsens 50 års fødselsdag.

Træn som Kronprinsen
I appen kan man dykke ned i universet ”Træn som Kronprinsen”, hvor Kronprinsen deler ud af sine egne erfaringer om træning. Erfaringerne bliver delt på en løbetur med Thomas Nolan, der er professionel løbeinstruktør og tidligere landstræner, hvor de blandt andet taler om forventningerne til den fest, Royal Run bliver:

”Jeg skal selv løbe en One mile i de fire første byer. Jeg betragter mig selv som en rutineret løber, så for mig bliver det bare en god oplevelse. Jeg glæder mig til at få smilet frem på børn og unge og generelt den gruppe, der har meldt sig til”, lyder det fra Kronprinsen i videoen.

Kronprinsen og Thomas Nolan taler også om at træne op til de forskellige distancer, Royal Run byder på, de giver generelle tips til løbetræning og taler om det at få børn og unge til at bevæge sig, som er en kendt mærkesag for Kronprinsen.

Udover ”Træn med Kronprinsen”-videoerne, der kan ses i deres fulde længde i Royal Run appen, byder den også på følgende funktioner:

 • Valg af løbs-by
 • Information
 • Program
 • Oversigtskort
 • Resultater og live-billeder
 • Træn som Kronprinsen
 • Selfie og social share Mit #RoyalRun
 • Push beskeder
 • Sociale medier – Følg os
 • Tempoberegner
 • Skift by

Appen er gratis og tilgængelig nu til iOS og android, og kan hentes i App Store (Royal Run 18) og Google Play (Royal Run).