Kickstart på Ride4Rehab

DIF Soldaterprojekt arrangerer til sommer etapeløbet Ride4Rehab for psykisk og fysisk skadede soldater. En gruppe veteraner kickstarter træningen den kommende weekend på Høveltegård i Nordsjælland.
23. mar 2018
DIF Soldaterprojekt arrangerer til sommer etapeløbet Ride4Rehab for psykisk og fysisk skadede soldater. En gruppe veteraner kickstarter træningen den kommende weekend på Høveltegård i Nordsjælland.

DIF Soldaterprojekt afholder året rundt et væld af forskellige arrangementer, der har som målsætning at forbedre livet for fysisk og psykisk skadede veteraner via idræt og fællesskaber.

En af årets helt store begivenheder bliver cykelløbet ’Ride4Rehab’, som er et stort cykelevent for skadede veteraner. Der cykles ni etaper igennem Danmark i perioden 28. august til 5. september med start i Frederikshavn og mål i København på Flagdagen for Danmarks udsendte.

De første veteraner har allerede meldt sig klar til løbet, og den 24.-25. marts mødes 20 skadede veteraner på Høveltegård i Nordsjælland til kickstart på træningen frem mod løbet. Løbsdirektør i PostNord Danmark Rundt, Jesper Worre, besøger i den forbindelse veteranerne, hvor han vil komme med gode råd og inspiration.

”Hele projektet omkring Ride4Rehab handler om motivation, engagement og ikke mindst glæden ved fysisk aktivitet. Derfor ser vi frem til en god kickstart på Ride4Rehab, og vi glæder vi os til at komme ude på landevejene og begynde træningen,” siger konsulent i DIF Soldaterprojekt Andreas Carlsen.

’Ride4Rehab’ blev første gang afviklet tilbage i 2013 for fysisk skadede veteraner. I år inkluderer projektet alle skadede veteraner herunder de psykisk skadede veteraner, som udgør en noget større gruppe.

Kontaktinfo: Andreas Carlsen, konsulent i DIF Soldaterprojekt, 21 46 68 62