Tjek det nye Idrætsliv

Idrætsliv nr. 4 2017 er på gaden.
26. sep 2017
Idrætsliv nr. 4 2017 er på gaden.

Om få uger går det løs ved VM i triatlon på den lange distance. Danmark er et triatlonbegejstret folkefærd, og derfor drager en stor gruppe danskere i midten af oktober til den eksotiske destination Hawaii for at kaste sig ud i 3.8 kilometer svømning, 180 kilometer cykling og en løbetur (maraton) på godt 42 kilometer.   

Med i det professionelle felt er den danske supertriatlet Michelle Vesterby. Hun har besluttet sig for at smile hele vejen mod toppen af international triatlon, hvor hendes helt store drøm er en podieplads på Hawaii. Idrætsliv er gået tæt på Michelle Vesterby i ugerne frem mod Hawaii. 

Udover Michelle Vesterby kan man i det nye nummer af Idrætsliv også møde andre en lang række frivillige ildsjæle i det danske idræts- og foreningsliv for ikke at tale om store idrætspersonligheder som dressurstjernen Cathrine Dafour, racerkøreren Kevin Magnussen og den tidligere verdensmester i fodbold Jairzinho. 

Tjekker man det nye Idrætsliv ud, er man således garanteret en særdeles alsidig læseoplevelse. 

Idrætsliv kan læses her:
https://issuu.com/idraetsliv/docs/idr__tsliv_nr._4_2017