Kæmpe ros til de danske fodboldkvinder

DIF’s direktør, Morten Mølholm Hansen, roser de danske fodboldkvinder for en række fantastiske præstationer ved EM i Holland og ønsker dem tillykke med sølvmedaljerne.
6. aug 2017
DIF’s direktør, Morten Mølholm Hansen, roser de danske fodboldkvinder for en række fantastiske præstationer ved EM i Holland og ønsker dem tillykke med sølvmedaljerne.

Billede: Miko Kappes

DIF’s direktør, Morten Mølholm Hansen, var søndag på plads i Enschede, hvor han overværerede EM-finalen i kvindefodbold mellem Danmark og Holland. Kampen sluttede med en hollandsk sejr på 4-2, og dermed fik Danmark sølv.


”Jeg vil gerne sige tak for oplevelserne og tillykke med et fantastisk resultat for dansk fodbold, som de danske spillere, træner Niels Nielsen og DBU skal være stolt over. Det blev ikke til guld, men Danmark var med til at skabe en mindeværdig finale, og de danske kvinder har ved EM leveret præstationer i absolut topklasse,” siger Morten Mølholm Hansen og fortsætter.

”Det har været en fornøjelse at følge de danske kvinder flotte præstationer i Holland. Samtidig har det glædet mig meget at opleve, hvordan den danske befolkning har bakket op om holdet. Kombinationen af flotte sportslige præstationer og nogle yderst sympatiske og ligefremme udøvere har fortjent skabt en kæmpe opmærksomhed om det det danske mandskab.”

”Jeg håber, at dansk kvindefodbold han holde momentum og bygge videre på præstationen, når de kommende VM-kvalifikationskampe skal spilles. Men lige nu skal spillerne først og fremmest nyde deres flotte EM-resultat,” siger DIF-direktøren.

Det danske mandskab returnerer mandag til Danmark og hyldes på rådhusene i både Viborg, hvor holdet han sin hjemmebane, og København.

For yderligere kommentarer kontakt:

Morten Mølholm Hansen, direktør for DIF, +45 2166 3774