Tag et online kursus i ’forenings-skat’

Få styr på reglerne for skat, løn, godtgørelse og gaver i foreningen.
9. feb 2017
Få styr på reglerne for skat, løn, godtgørelse og gaver i foreningen.
Også foreninger skal betale skat i visse tilfælde. Men hvornår er det lige, at kassereren i idrætsforeningen skal tænke skattefar med ind over? Kan man ikke svare helt præcist på det spørgsmål, var det måske en idé at tilmelde sig et gratis onlinekursus, hvor man bliver helt skarp på reglerne for løn, skattefri omkostningsgodtgørelse og gaver til trænere og bestyrelsesmedlemmer i foreningen?

På online-kurset fortæller medarbejdere fra Skat om løntyper og udbetaling af løn samt om regler og satser for omkostningsgodtgørelse i forbindelse med telefon/internet, administration og vask af tøj. På kurset dykker man også ned i skattereglerne for diæter, kørsel, kontingenter, faglitteratur, kurser og gaver.

Kurset foregår 28. marts 2017 kl. 19.00 - 20.00. 

Læs mere om online-kurset og tilmelding.