Cheerleader kåret til Danmarks bedste holdkammerat

Den 14-årige cheerleader Signe Vemby fra Århus har ved DR-showet Sport 2016 vundet Årets Fidusbamse, som uddeles til årets bedste holdkammerat af DIF og Nordea-fonden.
7. jan 2017
Den 14-årige cheerleader Signe Vemby fra Århus har ved DR-showet Sport 2016 vundet Årets Fidusbamse, som uddeles til årets bedste holdkammerat af DIF og Nordea-fonden.
Der blev heppet og jublet i stor stil ved gallashowet Sport 2016, da den 14-årige cheerleader Signe Vemby fra Århus Tigers Cheerleaders lørdag aften vandt DIF og Nordea-fondens pris Årets Fidusbamse. Dermed kan Signe Vemby nu kalde sig for Danmarks bedste holdkammerat.

Med Fidusbamsen følger også en idrætsrejse for hele holdet til en værdi af 100.000 kroner.

”Der er ikke nogen, jeg hellere vil give denne her gave (100.000 kr. red.) end mit hold,” siger Danmarks bedste holdkammerat. 

I indstillingen af Signe Vemby roses den unge cheerleader for altid at have en positiv indstilling og energi, hvilket smitter af på hendes holdkammerater. Bliver der spurgt om hjælp, er Signe Vemby den første til at byde sig til, og hun er altid klar med kram eller rosende ord til sine holdkammerater.

DIF’s formand, Niels Nygaard, siger om kåringen af årets holdkammerat:

”Cheerleading, som hører under Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, er en af vores relativt nye sportsgrene i DIF-regi, og det er en sportsgren, som i den grad kræver god holdånd, når de svære øvelser skal udføres. Vinderen af Årets Fidusbamse, Signe Vemby, er en super holdkammerat, som vennerne kan stole på til træning og turnering.  Vi er derfor i DIF glad for, at vi i samarbejde med Nordea-fonden kan sende Signe og hendes holdkammerater på en fantastisk sportsrejse.”

Hos Nordea-fonden udtaler direktør Henrik Lehmann Andersen:

”Fællesskabet har en stor betydning for at fastholde børn og unge i idrætten. Derfor er det vigtigt at hylde alle de unge holdkammerater, som rundt om i landets mange idrætsklubber skaber sammenhold og spreder godt humør.”

De to øvrige nominerede var håndboldspilleren Cecilie Munck fra Dall/Ferslev IF og Asger Skotte Lippert fra Højbjerg Badmintonklub. De modtager hver 10.000 kroner til deres hold. 

Yderlige information: 

Niels Nygaard, formand i DIF, 20 73 71 12
Jacob Bech Andersen, kommunikationskonsulent i DIF, 24 41 12 13