Specialforbundendes historie

Nu kan du læse mere om de forskellige specialforbunds egen historie på deres hjemmeside
13. dec 2016
Nu kan du læse mere om de forskellige specialforbunds egen historie på deres hjemmeside

Badmintonspillets succes blev grundlagt i regnvejr. Den kom, fordi nogle voksne kedede sig så meget, at de tog fat i børnenes legetøj for at fordrive tiden. Regnen hindrede dem i at tage deres vante stilfærdige runde kroket på græsplænen. I stedet samledes de i havesalen, og med noget af børnenes legetøj kom de så til at opfinde badminton som indendørs idrætsgren i Europa.

Sådan lyder starten på Badmintonspillets historie. Og hvis du skulle have en særlig interesse for et eller flere af de specialforbund, som hører under DIF, kan du nu læse mere om deres egen historie. Under DIF’s historie finder du Specialforbundenes historie, og derefter er det bare at klikke på logoet til det specialforbund, du gerne vil vide mere om. Ved at klikke på for eksempel Dansk Ride Forbund bliver du henvist til Dansk Ride Forbunds historiske del på deres hjemmeside.

Det er endnu ikke alle specialforbund, der har en historisk del på deres hjemmeside, men DIF Museum arbejder på at få lavet materiale til de specialforbund, der mangler.