Nyt idrætsliv på gaden

DIF’s officielle magasin er landet i foreninger, postkasser og mailbakker.
11. nov 2016
DIF’s officielle magasin er landet i foreninger, postkasser og mailbakker.

Danmarks mest alsidige idrætsmagasin Idrætsliv kigger i dette nummer på de frivilliges store arbejde i foreningerne, Danmarks bedste holdkammerat og PL-vinderen Peter Rosenmeiers lettelse over ikke at skulle skrælle kartofler.
Derudover bringer Idrætsliv et stort interview med den danske OL-guldvinder Pernille Blume. Kom helt tæt på den danske svømmedarling når hun både fortæller om op- og nedture, hvad hun laver nu, og hvad tankerne er om fremtiden.

Blandt andet i dette Idrætsliv:

Tema: Åbent hus i foreningerne
Kommuner og Idrætsfaciliteter
Verden rundt
Frivillige fra morgen til aften
Interview med Pernille Blume
Idrætslivet ifølge Peter Rosenmeier

Læs Idrætsliv her.