Danmarks bedste holdkammerat

DIF og Nordea-fonden skal endnu engang uddele ”Fidusbamsen” og kåre Danmarks bedste holdkammerat. Præmien er 100.000 kroner til en rejse for hele holdet.
4. okt 2016
DIF og Nordea-fonden skal endnu engang uddele ”Fidusbamsen” og kåre Danmarks bedste holdkammerat. Præmien er 100.000 kroner til en rejse for hele holdet.

Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Frem til 13. november kan man på www.fidusbamsen.dk indstille en ung i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens pris ”Fidusbamsen”. Prisen vil blive uddelt ved sportsgallaen Sport 2016 til en ung person, som ganske enkelt er en god holdkammerat i en idrætsforening under DIF.

Ud over æren inkluderer prisen en sportsrejse for ”Årets Holdkammerat 2016 ” og dennes hold. Rejsen har en værdi af 100.000 kroner. 

For at nominere årets bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år, kan man besøge www.fidusbamsen.dk, uploade et billede af personen og lave en god beskrivelse af, hvorfor den udvalgte kandidat fortjener at blive ”Årets Holdkammerat”.

Sidste år vandt Andreas Ingvordsen fra Dragsholm Svømmeklub.