Akkrediteringen til vinter-OL i PyeongChang er åben

DIF har fået tildelt fem akkrediteringer til danske journalister og fotografer ved vinter-OL i sydkoreanske PyeongChang. Den danske presse kan nu komme med ønsker til akkreditering. Deadline er 5. december.
29. sep 2016
DIF har fået tildelt fem akkrediteringer til danske journalister og fotografer ved vinter-OL i sydkoreanske PyeongChang. Den danske presse kan nu komme med ønsker til akkreditering. Deadline er 5. december.

OL i Rio er knap overstået. Men med kun 16 måneder til vinter-OL i Pyeongchang, som afholdes 9.-25. februar 2018, er det allerede blevet tid til, at I kan søge om OL-akkrediteringer til journalister og fotografer.

Ønskerne sendes til OL-pressechef, Jakob Draminsky, i Danmarks Idrætsforbund, jdr@dif.dk, 28893678 senest 5. december 2016.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har som olympisk komité i Danmark ansvaret for fordeling af akkrediteringerne, og det sker i tæt samarbejde med Danske Sportsjournalister.

Danmark er blevet tildelt fem akkrediteringer. Fire af akkrediteringerne er til skrivende journalister, mens en enkelt er til en still-fotograf. Hvis efterspørgslen til akkrediteringerne er større end udbuddet, er det Danske Sportsjournalisters bestyrelse og DIF, der tildeler ud fra de indsendte ønsker – med et ønske om at komme så bredt ud som muligt.

I første omgang skal I blot angive, om I som medie/freelancer ønsker en akkreditering. Først senere – sommeren 2017 – skal I sætte navn på den eller de akkrediteringer, I har fået tildelt.

Offentliggørelse af fordelingen af akkrediteringer vil ske i midten af januar 2017 på www.danskesportsjournalister.dk, www.dif.dk og www.ol.dk.

Bemærk at en akkreditering ikke giver tilladelse til at transmittere levende billeder fra OL-områderne i form af eksempelvis web-tv-indslag. I Danmark har Discovery OL-rettighederne til levende billeder til vinter-OL 2018.

Danmark kvalificerede desværre ikke et ishockeyhold til vinter-OL, og vi forventer derfor et hold bestående af omkring 15 atleter fra curling, skøjt, langrend og alpint.

Vi har endnu ikke modtaget info om mediehoteller endnu, men informerer om det, når det sker.

Har I spørgsmål om vinter-OL, kan I kontakte OL-pressechef Jakob Draminsky, DIF, jdr@dif.dk, mobil: 28893678.