Presseinvitation: Odense Sportscentrum og Odense Kommune får overrakt hver 50.000 kroner som vinder af Danskernes Idrætspris

DIF og e-Boks besøger prisvinder og får en rundvisning i det unikke ’foreningskollektiv’ Mandag 26. september 2016 kl. 15.00 hos Odense Sportscentrum, Thorslundsvej 2B, 5000 Odense C.
22. sep 2016
DIF og e-Boks besøger prisvinder og får en rundvisning i det unikke ’foreningskollektiv’ Mandag 26. september 2016 kl. 15.00 hos Odense Sportscentrum, Thorslundsvej 2B, 5000 Odense C.
Ved Sport 2015-showet i Herning i januar 2016 vandt Odense Sportscentrum Danskernes Idrætspris. De 100.000 kroner, som følger med prisen overrækkes imidlertid først mandag 26. september. I den anledning besøger repræsentanter for partnerne bag prisen, formand for Danmarks Idrætsforbund, Niels Nygaard, og kommunikationsdirektør i e-Boks, Susanne Søndahl Wolff, prisvinderen Odense Sportscentrum. Dels for personligt at ønske tillykke, dels for med egne øjne at se Odense Sportscentrum og tale med involverede ledere, trænere og udøvere.

Odense Kommune, som de 100.000 kroner skal deles ligeligt med, er repræsenteret af rådmand for By- Og Kulturforvaltningen, Jane Jegind.

Pressen inviteres hermed til at dække arrangementet, hvor der vil være gode muligheder for at tale med de involverede:

Formand for Odense Sportscentrum, Claudia Pring
Rådmand i Odense Kommune, Jane Jegind
Kommunikationsdirektør i e-Boks, Susanne Søndahl Wolff
DIF-formand, Niels Nygaard
… foruden aktive ledere, trænere og udøvere i Odense Sportscentrum.
Samtidig vil der naturligvis være mulighed for optage billeder/video i Odense Sportscentrum.


Program:

15.00: Niels Nygaard overrækker check på 50.000 kroner til Jane Jegind, rådmand i Odense Kommune og bagefter overrækker Susanne Søndahl Wolff en tilsvarende check til Claudia Pring fra Odense Sportscentrum

15.30: Møde mellem ledere fra Odense Sportscentrum, Susanne Søndahl Wolff og Niels Nygaard

16.10: Susanne Søndahl Wolff og Niels Nygaard vises rundt i Odense Sportscentrum og får en snak med medlemmer, forældre, trænere og ledere fra de forskellige afdelinger efterhånden, som de kommer rundt.

17.00: Rundvisning slutter


Ny omgang med Danskernes Idrætspris skal finde landets bedste idrætsinitiativ i 2016

Overrækkelsen af de to gange 50.000 kroner markerer samtidig startskuddet til en ny omgang med Danskernes Idrætspris. I perioden frem til 14. oktober kan alle gå ind på hjemmesiden, www.danskernesidrætspris.dk og indstille en lokal kandidat til prisen.

Prisvinderen findes ved, at en lokal dommerkomité udpeger de tre bedste idrætsinitiativer, hvorefter alle kan stemme på deres favorit. De regionale vindere går videre til den landsdækkende finale, og den endelige vinder afsløres ved DR’s show SPORT 2016 lørdag 7. januar 2017 i Herning.
Igen i år er der 100.000 kroner til prisvinderen.
Partnerne bag Danskernes Idrætspris er DR P4, e-Boks og Danmarks Idrætsforbund.

Sidste år indstillede danskerne i alt 248 initiativer og over 14.000 danskerne var inde og stemme på deres favorit.

Danskernes Idrætspris får i år sit eget liv på Facebook hos henholdsvis P4’s distrikter, DIF og e-Boks. Søg efter #dkidrætspris.


For mere information, kontakt:
Kommunikationsdirektør i e-Boks, Susanne Søndahl Wolff
E-mail: ssw@e-boks.dk, mobil: 23 82 13 14

Redaktionschef Tina Kragelund DR Danmark.
E-mail: tikr@dr.dk, mobil: 25 45 66 81

Torben Lollike, kommunikationskonsulent i DIF
E-mail: tolo@dif.dk, mobil: 20 40 98 89

Læs evt. mere på www.danskernesidrætspris.dk

Om e-Boks
Fem millioner danskere modtager hvert år post i e-Boks – den digitale postboks, som er tilgængelig fra en hvilken som helst computer eller smartphone over hele verden. I 2015 blev over 308 millioner dokumenter overført via e-Boks, og det sparede miljøet for i alt 5.082 tons papir.
Blandt afsenderne er alle danske banker, alle landets kommuner og statslige styrelser, ATP, en række realkreditinstitutter, forsikringsselskaber, energiselskaber, fagforeninger og teleselskaber samt arbejdsgivere, som sender lønsedler til deres medarbejdere.
e-Boks er et aktieselskab, der ejes ligeligt af Nets og PostNord.
Læs mere på www.e-boks.dk

Om DIF
DIF er landets største idrætsorganisation med flere end 1,9 millioner medlemmer, som dyrker 90 forskellige idrætsgrene i 9.200 idrætsforeninger landet over. Foreningsidrætten er en afgørende forudsætning for, at den danske befolkning er en af de mest idrætsaktive befolkninger på verdensplan. Ikke færre end 350.000 frivillige i DIF-idrætten sikrer hver uge – året rundt – gode og sunde idrætstilbud til danskerne.
Læs mere på www.dif.dk