Formand for DIF jubler over fantastiske præstationer ved PL

De Paralympiske Lege er i fuld gang, og Danmarks flotte præstationer får formand for DIF, Niels Nygaard, som er til stede ved legene i Rio, til at klappe i hænderne.
14. sep 2016
De Paralympiske Lege er i fuld gang, og Danmarks flotte præstationer får formand for DIF, Niels Nygaard, som er til stede ved legene i Rio, til at klappe i hænderne.

Indtil videre er det blevet til både guld, sølv og bronze ved de Paralympiske Lege i Rio De Janeiro.
Medaljerne er kommet i tre forskellige idrætter, og alle præstationerne glæder Danmarks Idrætsforbunds formand, Niels Nygaard.

”Det er fantastisk, at vi allerede har fået tre medaljer i hus. Ikke mindst guldmedaljen i bordtennis var rigtig godt gået af Peter Rosenmeier,” siger DIF’s formand, Niels Nygaard.

Udover medaljerne og andre flotte sportslige præstationer roser Niels Nygaard også den stemning og opbakning, som han har oplevet i Rio.

”Jeg oplever en helt fantastisk stemning herovre. Team Handicapidræt, der har været til stede, har skabt nogle rammer og en stemning, som har været en fornøjelse at følge. Det betyder rigtig meget, at man både kan mærke opbakningen herovre, og den fantastiske opbakning hjemme fra det danske folk,” siger Niels Nygaard.

PL succes har stor betydning for dansk idræt
Legene er fortsat i gang, men de formidable præstationer, som allerede nu er noteret, har stor betydning for både handicapidrætten, men også for idrætten generelt i Danmark.

”Det betyder meget for handicapidrætten i Danmark, at man kan se, at det nytter noget at gå ind og prøve at gøre sig gældende i idræt. Så er det også generelt rigtig godt for dansk idræt, at vi klarer os så flot internationalt som vi gør - både til PL og OL. Jeg håber, at det kan få endnu flere til i fremtiden at forfølge drømmen om at gøre sig gældende i idræt,” slutter en glad og tilfreds Niels Nygaard.