Danskere videre til medaljekampene

Viktor Axelsen og Håndboldherrerne var med til at sørge for masser af dansk jubel på en dag, hvor ingen danske atleter havde mulighed for at vinde medaljer.
18. aug 2016
Viktor Axelsen og Håndboldherrerne var med til at sørge for masser af dansk jubel på en dag, hvor ingen danske atleter havde mulighed for at vinde medaljer.

Onsdag den 17. august var en forholdsvis stille dansk OL-dag, men de danske atleter, som var i ilden. Sørgede for masser af dansk jubel.

Håndboldherrerne spillede deres klart bedste kamp under OL og vandt kvartfinalen mod Slovenien i overbevisende stil. Lige så overbevisende var badmintonspilleren Viktor Axelsen i sin kvartfinale, og dermed er to danske semifinalepladser i hus. Både Håndboldherrerne og Viktor Axelsen er klar til at spille om medaljer.

Vi fik også sat gang i BMX-konkurrencen og i kvindernes golf-turnering, og begge steder kom de danske piger lovende fra start.

Sidst, men ikke mindst, roede den tidligere dobbelte juniorverdensmester i Kajak, Emma Aastrand Jørgensen, sig i imponerende stil videre til OL-finalen på K1 500m.

Der er kun fire dage tilbage ved OL, men der er masser af spændende konkurrencer tilbage med danskere med fremme.


Dagens resultater i tal:


Badminton:

Herresingle - Kvartfinale – Viktor Axelsen 2-0 og videre til semifinalen.

BMX: 

Seedningsløb – Simone Tetsche Christensen – 5. bedste tid.
Seedningsløb – Niklas Laustsen – 24. bedste tid.

Golf:

Runde 1 –Nanna Koerstz Madsen - 69 slag (foreløbig 11. pads)
Runde 1 – Nicole Broch Larsen – 67 slag (foreløbig 4. pads)

Håndbold: 

 Kvartfinale– Danmark-Slovenien 37-30 og videre til semifinalen.

Kajak: 

K1 500 - Indledende heat – Emma Aastrand Jørgensen nr. 2 og nr. 2 i semifinalen og videre til Finalen.


På OL.dk kan du under kalenderen se de kommende dagens program, og på vores Facebook-side Danmark til OL kan du under hele OL komme helt tæt på den danske deltagelse ved OL.