De Olympiske Lege åbnes i nat

I nat tændes den olympiske ild i Rio De Janeiro, og De Olympiske Lege vil officielt være åbnet. DIF og Team Danmark er med hele vejen og vil både komme med nyt fra den danske OL-lejr og fra atleternes konkurrencer.
5. aug 2016
I nat tændes den olympiske ild i Rio De Janeiro, og De Olympiske Lege vil officielt være åbnet. DIF og Team Danmark er med hele vejen og vil både komme med nyt fra den danske OL-lejr og fra atleternes konkurrencer.

Over de næste 16 dage vil DIF og Team Danmark tage dig med helt tæt på verdens største sportsevent, når atleter fra over 200 nationer konkurrere i alt fra synkronsvømning til golf.

DIF og Team Danmarks officielle danske OL-kanal, ”Danmark til OL”, på Facebook og Instagram vil være kilden til alt fra atleternes OL-resultater til spændende og sjove OL-konkurrencer.

Under OL vil DIF og Team Danmark på de sociale medier give dig overblik over faktuelle ting som både OL-sendeplan samt fejring af de danske medaljevindere, men også ”eksklusiv adgang” til OL-byen, hvor du får unikke ”behind-the-scenes” billeder og kommentarer fra atleterne.

DIF håber på at sprede den danske OL-begejstring til hele landet. DIF er #AllForRio.