Mads Mensah til kamp for det gode kammeratskab

Håndboldspilleren Mads Mensah Larsen var træner for en dag i sin gamle klub Himmelev Veddelev Idrætsforening (HVI) i forbindelse med DIF og Nordea-fondens kommende kåring af ’Årets holdkammerat’.
5. jul 2016
Håndboldspilleren Mads Mensah Larsen var træner for en dag i sin gamle klub Himmelev Veddelev Idrætsforening (HVI) i forbindelse med DIF og Nordea-fondens kommende kåring af ’Årets holdkammerat’.

”Fremragende skud. God redning. Fin venstrehånd.”

Der var ros, gejst og gode håndboldtips til en flok unge midtsjællandske juniorspillere, da håndboldspilleren Mads Mensah Larsen tirsdag den 5. juli besøgte sin gamle klub Himmelev Veddelev Idrætsforening (HVI).

Mads Mensah Larsen er sammen med svømmeren Rikke Møller Pedersen ambassadør for DIF og Nordea-fondens pris 'Fidusbamsen' eller ’Årets holdkammerat’, som prisen også kaldes. Og netop budskabet omkring det gode kammeratskab i foreningerne, er noget, der ligger Mads Mensah Larsen på sinde. 

” Noget af det vigtigste for mig, ud over det skal være sjovt at vinde, har altid været at komme til træning hver dag sammen med nogle mennesker, man godt kan lide. Uden at have kammeratskabet som drivkraft i min håndbold, havde jeg nok ikke drevet min karriere til det, den er i dag. Så derfor betyder venskabet på et hold utroligt for meget for mig,” siger Mads Mensah Larsen, som spillede små tre år som junior i Himmelev Veddelev Idrætsforening. 

”Jeg husker det som en utrolig god og sjov tid, hvor jeg fik venskaber, der varer den dag i dag,” lyder det fra Mads Mensah Larsen, som i foråret vandt det tyske mesterskab med Rhein-Neckar Löwen.  
Prisen ’Årets holdkammerat’ er en anerkendelse til unge mennesker fra såvel holdidrætter som individuelle idrætter, som sætter fællesskab og samarbejde i fokus. Prisen gives til en person, der skaber positiv involvering – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre unge. 

Årets bedste holdkammerat vinder ikke alene et eksemplar af Fidusbamsen. Prisen ledsages også af 100.000 til vinderen til en rejse for hele holdet/træningsgruppen.

Der kan nomineres til årets bedste holdkammerat fra oktober måned, og vinderen kåres ved DIF og DR’s store sportsshow i Boxen i Herning. Mere info følger på dif.dk.