Halv pris på OL-kollektionen

DIF tilbyder alle sine foreninger og medlemmer at købe dele af den officielle OL-kollektion fr BESTSELLER til halv pris.
16. jun 2016
DIF tilbyder alle sine foreninger og medlemmer at købe dele af den officielle OL-kollektion fr BESTSELLER til halv pris.

Den danske OL-kollektion har gennem tiden været med til at sikre fællesskabet på det danske OL-hold. Nu har den danske befolkning også mulighed for at få fingrene i det officielle OL-tøj.
Alle medlemmer af idrætsforeninger under DIF kan blive en del af OL-holdet ved at købe OL-kollektionen med 50 procent i rabat.

SKAF DIN OL-KOLLEKTION
Brug denne voucher til at købe OL-kollektionen i JACK & JONES-butikker landet over eller brug koden ALLFORRIO på www.bestseller.com/olympic.

OL-kollektion i samarbejde med atleterne
For tredje OL i træk leverer BESTSELLERs brands JACK & JONES og VERO MODA den officielle danske tøjkollektion ved De Olympiske og Paralympiske Lege. Og de danske atleter kan delvist selv tage æren for OL-tøjet, da en række af dem har samarbejdet med BESTSELLER om at designe og udvikle kollektionen.

”Det har været fantastisk at kunne kombinere min passion for sport og mode. Jeg har virkelig nydt at være med i designprocessen,” siger svømmeren Rikke Møller Pedersen.
Hun har sammen med blandt andre kajakroeren René Holten Poulsen og roeren Anne Lolk inspireret og givet BESTSELLER gode råd undervejs i processen.